Jahaja.

Jag pinnar på med min LCHF-kost, men jag vet inte. Det här med hjärtklappning är inget kul! I helgen var vi i Ramsele hos svägerskan och hade en ganska stor släktsammankomst, och så passade vi på att besöka Rafnastämman (spelmansstämma) vilket var jättekul, med det blev ju ett rejält avsteg från LCHF… Är det därför jag får hjärtklappning igen? Hamnar man automatiskt på noll om man inte är religiöst nitisk?

Vi får se. Jag kör ett tag till. Men det kan vara så att jag lägger till kolhydrater i form av frukt och hårdbröd.

——

Nu har vi haft vår diskmaskin i elva år, och det känns som att den börjar sjunga på sista refrängen. Lister går av och på framsidan är det en lång spricka ovanför handtaget.  Vi skulle behöva byta ut hela köksinredningen – skåpen är från 1986 då huset byggdes och de är slut nu. Vi lät sprutlackera luckorna när vi köpte huset, men det är som sagt elva år sen… Även badrummet uppe måste renoveras.

——

Stor fest med drygt 20 pers kommer att avhållas i detta hus om några veckor. Det blir Ikea på lördag! Måste hitta tyg som jag kan sy dukar av, och kika på glas och bestick. När vi gifte oss för 17 år sen (på lördag!) trodde jag att våra fina bestick som vi fick i bröllopsgåva skulle räcka livet ut. Men under resans gång har en och annan kniv försvunnit och en och annan sked, och märkligt nog är de inte riktigt lika fläck- och repfria som de var i obruten förpackning. Visst duger de till oss, men det kan vara kul att ha en uppsättning som är komplett och passar till fest! Och Ikea är inte dyra.

——

Sommaren går mot sitt slut. Snart är september här. På måndag börjar skolorna! Märta ska börja gymnasiet, det kan jag knappt fatta. Musikestet blir hon.

——

Planerar redan i huvudet alla väskor jag vill sy. Och hur jag ska anpassa mönstren för att få dem mer som jag vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *