Puh!

Har sytt som en besatt i dag, ända fram tills att jag var tvungen att kasta i mig middagen och sedan rusa till jobbet. Det är ju så roligt att se hur en ny väska växer fram!

Men jädrar i min lilla låda vilken skillnad det är på att använda Vilene S 520 jämfört med Vildona! Det är inte tjockare men mycket styvare. När jag skulle vända väskan så att framsidan (av tyget) hamnade på utsidan trodde jag först inte att det skulle gå! Men det gjorde det, med lite muskelkraft…

Nu är det foder och fickor och handtag och inte minst blixtlåset kvar. Vojne, vojne! Men jag tror att det kommer att gå bra. Testade även att göra en s k ”structured base”, en sorts förstärkning av väskans botten som sys på från utsidan. Trodde det skulle vara jättesvårt, men det var lätt som en plätt och blev superbra. BIlder kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *