Nästa väska

Nästa väska som jag tänkte sy är Nicole Mallaliues day bag – grundmönstret ser ut som på bilden, men man kan variera den i det oändliga med handtag, fickor, olika tyger, lock (är det rätt? Flap på engelska) osv osv.

Jag beställde mellanlägget Vilene S 250 från Nicole – lite dumt eftersom frakten från Australien blir det den blir! Måste höra med Panduro om det inte finns i deras sortiment eller om de kan beställa det. Som jag fattar det är Vilene och Vliseline produkter från samma företag, Freudenburg.

Har ju använt Vildona nu i några väskor, men Vilene S 250 har en annan styvhet ( har visserligen bara testat på provbitar, men i alla fall) som jag tror kan bli bra.

Kollade lite snabbt på min lilla samling med röd-vit-svarta tyger och pulsen slog genast snabbare…

Nu är det bara handfållningen av kantbandet på presenten jag snart är klar med som står mellan mig och det nya väskprojektet! (Fast det där var ju en sanning med modifikation. Jag har ju ett jobb och en familj och träning och en massa annat som också ska hinas med!)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.