”Sanningen är den att jag är typisk svensk”

Jag har helt snöat in på Thåströms låt ”Kort biografi med litet testamente” från ”Kärlek är för dom” som kom i år. Hade aldrig hört den förrän jag såg Thåström i Badhusparken på Storsjöyran, och låten gick liksom rakt in i hjärtat på mig.

”Och ni vet jag gråter aldrig när jag går på begravning
men när jag ser en på TV så bölar jag som ett barn
Jag har glömt min första kyss
men jag minns klart o tydligt när jag fick Rolle Stoltz autograf”

Så grymt bra! Kan det vara så att jag måste skaffa mitt livs första Thåström-platta? Gillar nämligen även titelspåret på senaste skivan. Om någon för några veckor sedan skulle ha påstått att jag skulle komma att ångra att jag inte såg hela spelningen med Thåström skulle jag ha gapskrattat, men faktum är att jag ångrar mig! Alla jag pratat med håller med om att det var en skitbra konsert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *