Håhjaja

Nu är det verkligen länge sedan jag sydde nåt! På maskin, alltså. Tog fram ett väskmönster som jag köpte i vintras och tittade lite på det i går kväll… Tja, varför inte?

Funderar också på att ta fram mina fulaste lappar ur lappförrådet (småbitar som blir över) och sy en duk eller liknande. De där lapparna som jag aldrig väljer när jag är på jakt. Varför inte göra nåt av dem i stället?

—-

Styrketränade två ggr förra veckan och en gång hittills denna vecka. Besök nummer två blir i morgon. Hurra!

Har joggat/lufsat min vanliga runda en gång denna vecka, tänkt sticka ut i kväll också, men vädret är bedrövligt. Omväxlande storm – hällregn – hagelskurar.

—-

Ser ni Krig och fred på SVT? Jag har inte läst boken och tänkte att detta var ett sätt att öka på allmänbildningen, men jag stör mig på att alla repliker är pålagda efteråt, i studio. Det är ju en italiensk produktion, och det är väl så de gör det, men det är irriterande.

Sen kan jag tycka att det är lite väl långa avsnitt också …

—-

Vi har nu sett färdigt femte och sista säsongen av The Wire, snyft! Men nu har vi börjat kolla första säsongen igen. När vi såg den första gången minns jag att vi inte fattade särskilt mycket i början – serien kändes svår att komma in i och vi fattade inte karaktärerna. Nu känns det mer som: Vad var det vi inte fattade..?

—-

Läser just nu Marian Keys nya bok ”En förtjusande man”. Ska recensera. Den känns riktigt bra, rekommenderas!

—-

50-årskalas på lördag – makens syster som fyller. För övrigt en av de fräschaste 50-åringar jag känner!

En kommentar till “Håhjaja”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *