Nytt i garderoben

Jag hade verkligen, verkligen, verkligen tänkt att jag inte skulle köpa några nya kläder i höst, men… I stället blev det två långärmade bomullstoppar (specialpris när man köper två av samma sort), en rutig långskjorta/klänning samt två koftor. Allt inhandlat på Lindex. Koftan som inte syns på bild här intill är svart med smala grå kanter. Lite sobert Chanel-inspirerat, mycket användbart.

Men som den dumma, dumma idiot jag är så kom jag inte ihåg att ta fram rabattkupongen som jag la i min plånbok så sent som i går kväll. Den som hade gett mig 25 procent på hela köpet!!

Slå mig, någon…

2 kommentarer till “Nytt i garderoben”

  1. Den där skjortklänningen är så snygg!! Men du, lämna tillbaka kläderna och köp dem igen med 25% rabatt, det har jag gjort flera ggr när kupongen kommit i brevlådan samma dag som jag gjort ett inköp. KRAM!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *