Magkatarr

Skit också! Men tur att det finns Losec. Magkatarren är en envis följeslagare i mitt liv. Har tagit ett sånt där blodprov för att utröna om jag har en bakterie som är boven i dramat, för i så fall kan man äta penicillin och bli av med den. Men jag hade inte den bakterien. I stället får jag bli dålig ibland.

Trodde den här gången att jag var magsjuk, men nu står det helt klart vad det handlar om. Har alla klassiska symtom. Jobbigt, för hela kroppen och psyket påverkas. Men nu har jag börjat äta Losec igen, så om några dagar är det över. Just nu tänker jag krypa upp i soffan med en bok och försöka att inte tänka på magen…

2 kommentarer till “Magkatarr”

  1. Börjar misstänka mer o mer att jag har det också..
    öppen för tips och förslag..

    Fått fler o fler ggr ”anfall” där det bara sköljer ur mig och jag blir mig inte lik på fler dagar och magen spökar i desto fler..
    Är just nu i sviterna efter en sådna ursköljning..ska orka jobba imorgon och äta något bra som lugnar min ”upprivna” sargade lilla mage..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *