Mascara update

Nu har det varit oerhört mycket väskprat i den här bloggen, men inte mycket sagt om mascaror. Men som ni vet så är jag alltid på jakt efter den perfekta mascaran!

Jag har länge använt Maybellines vattenfasta version av Sky high curves eftersom den håller böjen på fransarna så bra (och ger snygga, separerade fransar), men ibland vill man ju ha en vattenlöslig mascara också som är lätt att ta bort. I många år har L’Oréals Longitude varit en stapelvara i min sminkväska, men sist jag skulle köpa den var den slut. Vad göra?

Jo, jag valde den här, Maybellines hypade Define-A-Lash. Den är faktiskt mycket bättre än jag trodde, och den håller även böjen på fransarna riktigt bra! Den smular inget eller lämnar svarta skuggor efter sig. Nu funderar jag till och med på att köpa volymversionen av den här mascaran.

Häpp!

En kommentar till “Mascara update”

  1. Tyypiskt! Köpte volymversionen i går, men vad upptäcker jag när jag kommer hem? Att jag köpt en brun!! Någon har stoppat fel i facken, för jag tog tuben från facket som var märkt svart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *