Är jag sjuk?

Jag tänker mer eller mindre oupphörligt på väskor. Har i dag köpt karbinhakar med d-ring, en lösning för handtagen på nästa väska jag ska sy (då syr man alltså fast själva metallmojängen i handtaget). Den ska inte bli lika sober som den jag gjorde i helgen, jag tänker mig Kaffe Fassett-tyger i knalliga färger.

Men när tänkte jag att jag skulle återuppta träningen då?? Säga vad man vill om symaskiner, men inte bränner man så många kalorier när man sitter framför dem…

2 kommentarer till “Är jag sjuk?”

  1. Ah, du är inte sjuk. Du har kul nu och sen går det över. När du är 69 eller 82 kan du fortfarande plocka fram väskan och beundra ditt goda hantverk. Det du gör nu är alltså en investering i konkreta, goda minnen. Det är också friskvård.

  2. Har i dag lagt in en beställning på U-handbag. Några handtag och – framför allt – väskfötter i metall! Oh, jag blir varm i hela kroppen bara jag tänker på dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *