8 kommentarer till “Så här blev det.”

  1. Jättefint. Har Du quiltat på vanlig symaskin? Är det inte svårt när det är så sort? Har quiltat mina täcken för hand men det tar så låååång tid. Skulle vilja lära mig att symaskinquilta.

  2. Nej, jag har inte kviltat det själv utan fått det gjort hos Pastellen i Gävle där de har en riktig långarmsmaskin, en Gamill. Jag skulle också vilja kunna frihandskvilta, men det kräver mycket övning och jag vill bli bra på en gång!

  3. Mycket vackert! Mycket!! Hoppas du är så stolt som du ska vara.

    Och vad trevligt att man vet vilken enda blogg man hittar dig på numer. ÖP-bloggen kändes så… jobbmässig, och inte lika skönt personlig som den här. Det ska bli roligt att få fortsätta läsa dina inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.