Plötsligt händer det.

Man hittar ett mönster på fodral för pappersnäsdukar som man bara måste testa på en gång. Och det blir bra! Och man tänker: Jag kan ju sy i ett blixtlås och kanske använda det som ett mobilfodral eller kanske till kameran och hur skulle det bli i linne med metalltråd?

(Var snäll och överse med de slarvigt sicksackade kanterna runt öppningen, jag ville bara bli färdig…)

3 kommentarer till “Plötsligt händer det.”

  1. Jag fick ett sånt näsduksfodral av lillasyster som jag skamligt nog inte bär omkring på, näsdukarna kommer ju i små portionspaket med återförslutningstejp och det tycker jag funkar bra (är för lat att flytta över dem). Men trosskydd, bindor och tamponger är en helt annan sak. Jag köper helst inte singelförpackade av skräpåtervinningsskäl, och omslagen tål ju hur som helst knappt nån nötning. Dessutom vill man kanske inte skylta med dem på väg till muggen heller. Snygga mensskyddsfodral tror jag alltså är en affärsmöjlighet lika bra som gollapåsar till mobil och laptop…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.