Vad händer här då?

Man kan inte gärna påstå att jag varit särskilt aktiv här den senaste tiden. Det var jätteroligt att göra om hemsidan och rensa upp i röran, men så småningom tog min sjukskrivning slut (jag hade opererat en fotled), och jag började jobba igen. Tyvärr har inte sylusten kommit tillbaka ännu.

Men jag funderar i alla fall lite hit och dit på täcken, filtar och dukar som jag skulle vilja göra, och snart känns det fel att gå runt med en handväska i Harris Tweed nu när våren och snart sommaren är här. Och då måste jag ju sy en ny väska!

selfieI min systudio ligger Tula Pinks ”16th century selfie” från kollektionen ”Elizabeth” och väntar i inte mindre än tre olika färgställningar. Men det är ju det där svåra med att komma igen efter ett längre uppehåll… Hur gör man egentligen för att sparka sig själv där bak?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.