Kanske en väska?

Jag hittade ett ställe på nätet där man kunde ladda ned högupplösta bilder på gamla filmstjärnor gratis. Laddade ned ett gäng fantastiska bilder på bland andra Greta Garbo, Audrey Hepburn och Vivien Leigh.

Nästan alla bilder är svartvita, men en bild på Audrey Hepburn är i färg och domineras av rosa. Då fick jag en vision av en handväska som jag skulle kunna sy! Man printar ut bilderna på särskilt skrivarpapper och stryker fast dem på tyg, sedan matchar man blixtlås och foder med den rosa bilden men håller allting annat i svart och vitt (det ska inte bara vara den rosa bilden på väskan utan flera andra svartvita också). Jag har ett tyg från Ikea som går i vitt, gult och rosa (och lite andra färger också, men gult dominerar) som skulle passa perfekt.

Visst förstår ni att jag egentligen inte har tid att jobba?!

(Edit: Här är sajten: Dr Macro’s.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *