Stuvbit pris 75 kronor

Det är väldigt opraktiskt att ha vita stolsdynor. Förstår inte hur Ikea kan vara så dumma, även om överdragen var tvättbara. Så när jag nu hittade en stuvbit i passande färger gjorde jag slag i saken och klädde om stolarna:

Lägg märke till att de två stolarna i mitten har grön rand i mitten och inte gul som de fyra övriga. Jag var tvungen att göra så för att få ut sex bitar ur tyget, men det ser faktiskt bara bra ut när de står så här. Randningen mellan stolarna ser plösligt väldigt tänkt ut.

Jag älskar stuvbitar!

6 kommentarer till “Stuvbit pris 75 kronor”

  1. Jättefina! Jag såg inte det där med randningen förrän du påpekade det men håller med, det blev väldigt bra. Jag älskar också stuvbitar! Skrev en hel hyllningskrönika om det för några år sedan. Stuvbitar är möjligheter och lek och fynd, inte krav och prestationsångest som metervara till ordinarie pris… 🙂

  2. Tackar!
    Håller med dig Karin om stuvbitar. Var in på Tygcenter nu på lunchen, de har 75 procents rabatt på alla tyger p g a rökskada i butiken, men det var så mycket folk där att det inte ens var någon idé att gå in…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *