Hej, minns ni mig?

Jo, jag lever och finns. Men uppdaterar jag någonting så är det på Facebook, inte här.

Har funderat länge på om jag ska ha kvar den här sidan, men den funkar ju i alla fall som ett arkiv för mig. Kanske inte så festligt för andra…

Har sytt en löpare av jelly roll-remsor som jag köpte i New York i somras, men har inte orkat fotografera den. Den är inte särskilt märkvärdig på något sätt, utan blev tyvärr lite väl brokig med för lite kontrast.

Har två babytäcken att sy som jag inte ens har börjat på (jo, ett block är klart till ett täcke, men…), och känner rent allmänt att jag har dåligt samvete över att jag syr så sällan just nu, men jag är ju en periodare.

Har i alla fall efter säkert två år (eller mer) lyckats ta mig samman och skickat en topp till quiltbutiken Pastellen i Gävle för att få det professionellt quiltat med longarm. Toppen består av block som ingick i ett stort blockbytesprojekt som vi hade i min quiltgrupp. Tror att det kan bli rätt fint! Att varenda söm inte möts med millimeterprecision tycker jag inte gör något, eftersom blocken är sydda av många olika personer och inte bara jag.

Började jobba lite med en ny sommarväska, men det rann ut i sanden. När kommer nästa sömnadsperiod, månne?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *