Gott nytt år!

Gott nytt år, kära läsare (om jag nu har några kvar)!

Jag tror att 2011 blir ett bra år, även det kan vara lite kärvt i början när man ska klara sig utan godis och annat överdrivet ätande… Själv ska jag köra hela januari helt glutenfritt, eftersom provsvar tyder på att jag har blivit glutenintolerant. Ska sedan ta nya prover. Känns väl sådär, men man vänjer sig vid allting.

I morgon är det dags för årets första styrketräningspass, och nu jädrar i min lilla låda är det dags att återgå till tre pass i veckan. I december har det blivit väldigt hattigt, men det är ju en månad där det händer mycket annat.

I år ska jag även börja med mina långpromenader igen. Tappade helt bort dem förra året, men det var medvetet eftersom jag prioriterade styrketräningen. Men jag känner ju att jag behöver konditionsträning också.

I övrigt vill jag sy mera under 2011 än jag gjorde 2010.

Har ni några nyårslöften?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *