Ny kamera!

Äntligen, efter sjuhundra turer (och pengar som jag inte vet om jag får tillbaka), har jag en Canon Powershot G10 i min ägo! Fick den i går kväll och har alltså inte hunnit testa den så mycket, men den känns jättebra i handen, har superb display och många olika finesser.

Bland annat kan man ta bilder med ISO 3200! Okej, det blir brus i sådana bilder, men för webbpublicering är det helt fantastiskt! Kvällsbilder inomhus utan blixt!

Julklapp i fjol av Lassegubben.

Tyger till det som ska bli mitt jultäcke i tv-soffan. Linne/bomullstyg i botten och åtta batiktyger  i rött till höger. Men vad ska jag ta som nummer nio? Ett av de två som ligger till vänster – antingen det ljusa med guldhjärtan som bryter av lite fräckt, eller så ett rött batik… Vad tycker ni? Kommentera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *