I ett stim

Flera bra dagar på rad – härligt! I går tränade jag och det gick jättebra. Så skönt!

I dag har jag äntligen sytt på kantbandet på duken och börjat handfålla. Hann faktiskt med en riktigt bra bit.

Pratade en hel del med en kviltväninna på lördagens syträff om att sy moderna kviltar med moderna tyger. Kviltar som är ganska enkla men som ger ett starkt intryck. Fick sedan en vision om ett jultäcke till tv-soffan när jag såg denna batik fat quarter-collection på nätet! Var tvungen att beställa. Jag tänker mig nio niorutor (men det är ju bara åtta tyger? ja, men jag lägger till av det jag redan har!) som omges av naturfärgat/oblekt linne/bomull. Kanske kviltat med guldtråd? Noël! Måtte jag få tygerna i tid och måtte musan stå mig bi så att jag får klart det i tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *