En BRA dag!

Jag är helt chockad över vilken bra måndag jag har haft (hittills – klockan är 17.14 och jag har en kväll på jobbet framför mig, men det ska nog gå bra)! En grå måndag i november, men jag har varit på toppenhumör hela dagen och fått massor gjort: Bäddat rent i sängarna, tvättat tre maskiner, sorterat ren tvätt, tankat bilen, åkt med skräp till återvinningen, dammsugit kontoret, gått långpromenad, duschat & tvättat håret och t o m gjort tråkiga magövningar! Jag har inte fållat på babytäcket, men det tänkte jag göra när jag kommer hem i kväll (om jag orkar).

När jag jobbar kvällsvecka börjar jag inte förrän 17.00. så man har hela dagen på sig hemma, och har faktiskt råd att ta sovmorgon till 10. DET VAR SÅ SKÖNT!

Tänk om det här goda humöret ändå kunde hålla i sig hela veckan, eller varför inte resten av året?

Har även tagit beslutet att nu får det vara slutunnat i november; inget mer godis! Fattar inte varför jag tappat fattningen så? Stopp även för vettlöst fikande och allmänt okynnesätande. Basta! Känns bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *