Täcke på g

I går var det sydag med Jämtkvilten. Temat var jul, men jag sydde i stället på det babytäcke som snart är klart, tack vara intensivt arbete både i fredags och i går. Nu ska jag bara handsy kantbandet längs ena kortsidan och någon decimeter till.

När det är klart ska jag sy på kantband på duken jag håller på med, och sedan borde jag ta tag i stjärntäcket. Det är dock så himla stort, så tanken på att kvilta det själv känns bara jobbig. En Jämtkviltare tyckte att det var ett ypperligt tillfälle att öva frihandskvilting med maskin, och det har hon rätt i… men det är så svårt och ångestladdat!

Har funderat hit och dit om jag ska sy en julhandväska eller inte, och just nu känns det mest – inte. Orkar inte!

Vill sy nytt till tv-soffan, vill använda fina tyger och sy något som känns modernt och fräscht och i tiden. Men hur? Mönster? Tyger? Tål att tänkas på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.