Ditt & datt

• Jag har i dag hämtat ut min vita iPhone! Tjoho! Fast jag känner mig väldigt otrygg än så länge. Har inte satt mig in i den alls, och den ligger fortfarande på laddning. Men jag har ju en man som har en iPhone så jag litar på att han kan lära mig. Egentligen är jag inte alls en mobilmänniska. Men jag är en Apple-människa! Kanske är det konstiga att jag inte skaffade en redna när de kom?

• Vi håller på att se om boxen med fjärde säsongen av Grey’s anatomy. I väntan på boxen med säsong fem! Den kommer om några veckor bara. Jag har beställt på Discshop.

• Det ska verkligen bli spännande att se om jag får tillbaka pengarna från Digiswee. Just nu ligger deras hemsida nere för uppdatering… Snacka om att jag fick långnäsa där!

• Måste börja tillverka ett babytäcke. Har mönster och tyger klara i huvudet, men…

• Däckade fullständigt i går p g a månadshelvetet som inte längre uppför sig som förr. Hur många år ska det vara så här innan det äntligen är slut?!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *