En duk in progress

Nä, jag syr inte bara väskor. Här håller jag på med en duk av rester som blev över när jag sydde ett täcke till en 40-åring. Nu handlar det om en massa avskurna trekanter som jag sedan sytt ihop, trekanter som kanske inte är helt millimeteranpassade till varandra…

Men på håll ser det ju hyfsat bra ut! De fem svarta blocken är utfyllnad eftersom resterna bara blev 35 block. Sen ska det på ramar, men hur de ska se ut har jag inte bestämt än. Kanske samma svarta tyg?

I den bästa av världar stämmer alla mötande sömmar, även i närbild:

Men i den verkliga av världar ser det ut så här ibland:

Ja, ja! Det ska bli en duk som ska ligga på vårt köksbord, det är inte en present som jag ska ge bort, och nu kom i alla fall de där resterna som legat i en påse till användning. Allting måste inte vara perfekt och livet är inte en tävling!

(Fast… varför känns det så ofta så?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.