Ditt & datt

• Många trevliga kommentarer på mitt inlägg om nya höstväskan. Tackar!

• Känns som jag är inne i en syperiod nu. Har plockat fram en massa trianglar som blev över när jag sydde det täcke som blev en 40-årspresent, och dem fogar jag nu samman till snurrblock (”windmills”). Det ska bli en duk till köksbordet. Högst osäkert när den blir klar.

• Hösten är här. I går fick jag skrapa rutan när jag skulle iväg till jobbet på morgonen!

• Har många trevliga böcker hemma som jag tyvärr inte har tid att läsa. Ynk!

• Måste i vanlig ordning skärpa till mig när det gäller träningen…

• Får inte ligga och läsa för sent om kvällarna! Jag blir så trött nästa dag.

• Vi har börjat på tredje dvd-boxen med ”Cracker”. Lån av en kollega. Inte tokigt alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *