Jahaja.

Jag pinnar på med min LCHF-kost, men jag vet inte. Det här med hjärtklappning är inget kul! I helgen var vi i Ramsele hos svägerskan och hade en ganska stor släktsammankomst, och så passade vi på att besöka Rafnastämman (spelmansstämma) vilket var jättekul, med det blev ju ett rejält avsteg från LCHF… Är det därför jag får hjärtklappning igen? Hamnar man automatiskt på noll om man inte är religiöst nitisk?

Vi får se. Jag kör ett tag till. Men det kan vara så att jag lägger till kolhydrater i form av frukt och hårdbröd.

——

Nu har vi haft vår diskmaskin i elva år, och det känns som att den börjar sjunga på sista refrängen. Lister går av och på framsidan är det en lång spricka ovanför handtaget.  Vi skulle behöva byta ut hela köksinredningen – skåpen är från 1986 då huset byggdes och de är slut nu. Vi lät sprutlackera luckorna när vi köpte huset, men det är som sagt elva år sen… Även badrummet uppe måste renoveras.

——

Stor fest med drygt 20 pers kommer att avhållas i detta hus om några veckor. Det blir Ikea på lördag! Måste hitta tyg som jag kan sy dukar av, och kika på glas och bestick. När vi gifte oss för 17 år sen (på lördag!) trodde jag att våra fina bestick som vi fick i bröllopsgåva skulle räcka livet ut. Men under resans gång har en och annan kniv försvunnit och en och annan sked, och märkligt nog är de inte riktigt lika fläck- och repfria som de var i obruten förpackning. Visst duger de till oss, men det kan vara kul att ha en uppsättning som är komplett och passar till fest! Och Ikea är inte dyra.

——

Sommaren går mot sitt slut. Snart är september här. På måndag börjar skolorna! Märta ska börja gymnasiet, det kan jag knappt fatta. Musikestet blir hon.

——

Planerar redan i huvudet alla väskor jag vill sy. Och hur jag ska anpassa mönstren för att få dem mer som jag vill ha.

3 kommentarer till “Jahaja.”

  1. Hej Kicki! Det var skoj att ses i lördags om än hastigt…Jag mår inte alldeles bra och då är väl också hjärnan nedskruvad! Men jag hänger med din sömnad via nätet och du är så flitig och nogrann!
    kramen

  2. Själv skulle jag aldrig klara en kost låg på kolhydrater. Bröd och pasta! säger jag bara. Och öl och vin… Och godis… (Oj nu avslöjade jag mig!) Vi har IKEA i Leeds, ca 45 min hemifrån, och borde också besöka detta tempel snart. Lite skojigt är det att IKEA-personalen här verkligen inte FATTAR när man säger produktnamnen på svenska, t ex ”Domsjö”! För att inte tala om du de ser ut när man med svenskt uttal säger ”Faktum” 🙂

  3. Ja, vi får se hur länge jag håller ut. Lade till lite mer kolhydrater till frukost i form av en banan och hårt bröd. Måste säga att jag inte riktigt fattar varför hjärtat blir påverkat av denna kost?
    Vi ska till Ikea (uttalbara förkortningar och etablerade företagsnamn stavas inte versalt!) på lördag i Sunn-svall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *