Bättre

Känner mig bättre, trots att magen envisas med att vara tjurig mot Losecen jag käkar. Känner mig dock mycket bättre till mods, och jag vet redan nu att det jag kommer minnas från Oslo är våra härliga upplevelser, inte att jag var risig!

Den vita, långa ”skidbacken” går ända upp på Operans tak. Hur läckert som helst! Det har blivit ett folknöje att promenera där.

Den stora kuben på bilden är inte i marmor utan aluminium, om jag inte minns fel. Varje platta är täckt med runda pluppar som ser ut som blindskrift (fast det inte är det).

Foajén (åt ett håll). Den böljande formen på ekträet ska påminna om stranden som operahuset ligger vid, den vita marmorn är is och snö. Trots att det är marmorgolv här inne uppstår inget ekande, tack vare träet. Bra akustik är honnörsord i hela huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *