På rätt väg?

Känns som jag äntligen börjar hamna rätt med träningen – fast säger jag det lär jag väl blir sjuk eller få något annat förhinder… Har i alla fall varit ute fyra gånger nu och gått/joggat enligt upptrappningsprogram hos Tjejmilen. Ska bli en till gång den här veckan.

Styrketränade i dag och det kändes jättebra. Försöker göra fler övningar för bålen – jätteviktigt för mig som har dålig rygg med tippat bäcken som följd. Jag vill, jag vill, jag VILL verkligen hålla i träningen, men jag vet också hur lätt jag ramlar in i känslan av att jag hellre dör än går på gymmet för att jag är så trött, inte tycker att jag har tid eller inte har den minsta lilla lust!

Nu väntar fem dagars ledighet – tjoho! Målet är att jobba hemma med fönsterputsning, byta till sommargardiner, få färdigt programmet till våra fyra konserter (tre nästa vecka och en i Oslo vid Kristi Him.), fixa penséer till grav och krukor, kratta gräsmattan, städa rabatter samt SY och kanske till och med BRODERA! 

Har känt ett jättestarkt behov av att brodera de senaste veckorna, men det har inte funnits några lämpliga luckor. 

Städade ur min garderob härom dagen – tjoho! Kände mig mkt, mkt duktig efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *