Min senaste körväska

Den här körväskan blev faktiskt klar redan i höstas, men jag har ju varit så dålig på att uppdatera min gamla hemsida eftersom jobbloggen tog så mycket tid/energi. Men här kommer den! Jag kommer inte ihåg om jag sagt det förut, men jag kommer inte att uppdatera min gamla quiltsida nåt mer, utan bilder på det jag syr kommer att hamna här.

Min kör heter Octava och vi har en logotype som designats av Laura Wandry (kan tyvärr inte hitta någon hemsida att länka till). Så här ser loggan ut:

Den blev min utgångspunkt när jag skulle sy väskan. För jag tänkte – den där måste man ju kunna göra lite tjockare i Photoshop så att man kan göra en applikation? Så det gjorde jag och då blev det så här:

Det tog en evinnerlig tid att zickzacka runt hela loggan. Den är nästan 27 centimeter bred…

Jag blev rätt less, men har man satt båten i sjön får man se till att ro den i land! Så här ser fram- och baksida ut:

Och så här ser den ut inuti – jag har sytt några fickor som rymmer penna, mobil och annat smått:

Handtagen pryds av stickningar som harmonierar med den roströda färgen:

Jag är nöjd!

5 kommentarer till “Min senaste körväska”

  1. Å jättefin Kicki. Dags för mig också att sy en ny körkasse. Den jag sydde med en g-klav från dig börjar vara slut. Dessutom sjunger jag i en ny kör då den andra vilar sig lite. tycker det är mycket trevligt att du är tillbaka med en blogg som inte är jobb.
    Önskar dig en fin höst
    Susanne

  2. Men åhh, vad snygg väska !! Förstår vilket jobb det måste ha varit att sy fast loggan. Men som sagt supersnyggt blev det. Nu fick jag inspiration…

  3. Men nu förstår jag inte hur jag kan sjunga i kör UTAN att ha en körväska. Obegripligt! Jag måste göra något åt det. Den är supersnygg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.