Klar med bagen!

Nu är min bag, övernattningsväska eller träningsväska klar! Kanske är den inte världens snyggaste, men jag är ändå nöjd. Jag har använt gamla jeans samt bitar som blev över när jag sydde Märtas senaste överkast. De har bara legat i en låda men kom nu till användning!

Jag har följt beskrivningen i en bok, och egentligen ska man ha bredare nylonband till handtagen, men jag hittade inga sådana i Östersund, så då fick det bli så här. Funderar på om jag kanske ska sy lite mjukare handtag just där händerna tar i? Har kvar några tygbitar.

Så här ser kortsidorna ut:

Det är inte det lättaste att sy rundade hörn…

Här har vi en trevlig liten ficka:

Och så här ser det ut när man öppnar (mina träningskläder ligger i, ej använda denna vecka…):

Åsså etiketten!

Lite coolt, va?! 😉

I dag har jag börjat på en handväska med William Morris-mönstrade tyger. Jag tror den kan bli bra!

4 kommentarer till “Klar med bagen!”

  1. Jag tycker att breda lappfodrade jeanshandtag hade varit kooolare än de nylonblå.. får jag smäll på fingrarna nu? Fint jobb! Och kul att ha något som är unikt. Jag kämpar med att ta mig till kreativa kammaren men vill bara bläddra i handarbetstidningar fortfarande.

  2. Jo, man får tycka det. Men jag ville ha nylonband eftersom det var det i ”receptet” och eftersom de är tåliga och inte tänjs ut. Men jag funderar som sagt på att lägga till lite tyg.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *