Nytt kamerafodral

I linne, förstås. Men det är svårt att få till det snyggt i hörnen när man använder linne, det är ju ett ganska stelt material. Sen tjorvade den flerfärgade metalltråden oupphörligen. Skit också! Funderar på om jag måste lämna in min maskin på översyn? Tycker att övertråden går av lite väl ofta så fort man använder någon dekorsöm…

I vanlig ordning glömde jag att sy fast min namnlapp. Ska det vara så svårt?!

I dag har jag styrketränat. Hurra för mig! Har fortfarande lite träningsvärk från förra gången – ska bli spännande att se hur det känns i morgon när jag ska kliva ur sängen…

Har hittat ett fantastiskt väskeldorado: Nicole Mallalieu i Australien. Hon har även en härlig blogg. Jag vill också kunna sy så där! Funderar starkt på att beställa några av hennes väskmönster.

4 kommentarer till “Nytt kamerafodral”

  1. Yes, men när jag lagt mig i går kom jag ihåg att jag inte ställt in vilken tjocklek jag sydde igenom. Jag hade på ”normal” när det borde ha varit ”kraftigt”. Drt kan ha påverkat.

  2. Allt du syr blir så snyggt och perfekt så jag blir avundsjuk, Kanske har jag för bråttom eller så har jag inte lärt mig grunderna än.( Hade en tråkig syfröken)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.