Håhåjaja

Precis innan jag skulle åka till jobbet (dvs runt halv fem) ramlade jag ned i ett måndagshåll. Plötsligt kändes allt bara tråkigt, jävligt, jobbigt. Mest av allt jag!

Vet inte varför jag alltid får för mig att jag ska hinna så förbannat mycket varje dag? Och så blir jag lika besviken varenda gång när jag såsar på hemma och inte gör allt det där jag inbillar mig att jag ska göra.

• I dag har jag köpt en extra motorvärmarsladd till bilen så att jag inte behöver ta med mig hemmasladden. Det var ju iofs bra. Köpte även en skrapa med skaft (och borste i andra änden).

• Jag har även köpt en jättefin julkrans till ytterdörren. Det var också bra (förutom att den var ganska dyr).

• Har tvättat håret. Jaha?

Vår panna vill fortfarande inte värma varmvatten åt oss. Vi måste knäppa till säkringen som slår ifrån efter ett tag. JÄTTEKUL. Givaren har bytts två gånger, men uppbarligen var det inte den som felade. En ny hantverksomgång väntar.

Och pengarna räcker ingenstans!

Blä, blä, blä. Hoppas ni har en bättre dag än jag!

(P.S Just ja, jag fick mina namnetiketter i dag. De var fina! Bild kommer)

2 kommentarer till “Håhåjaja”

  1. Kicki darling! Om det är nån tröst är ni inte ensamma att fightas med värmepannan. Jag ska snart ”posta” historien om VÅR värmepanna på min blogg. Vi har haft British Gas- killar här 6, 7, kanske 8 gånger under hösten. Inget varmvatten om vi inte slår ar värmen i huset + att vämen slår av sig själv, lite skojspontant sådär, ibland. MY GOD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *