Neeeeeeeeej!

Det som bara inte får hända har nu hänt. I går levererades min nya, vackra iMac och jag var glad som ett barn på julafton. Men när jag skulle flytta över innehållet i gamla datorn till nya uppstod det problem – och för att göra en lång och ledsam historia kort kan jag bara nu konstatera att jag har en ny dator hemma med en installations-cd i som jag inte får ut och jag kan inte starta maskinen.

*sniff*

Har pratat med Apple support som var vänlig och förstående och gav mig lite tips. Känner mig lite stärkt och ska testa råden när jag kommer hem. Men nu undrar jag bra: Man får ju vara hemma från jobbet och vabba, vårda sjukt barn. Kan man inte få vadda också? Vårda sjuk dator?

Ynk!

En kommentar till “Neeeeeeeeej!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *