Det strålar en stjärna

I fjol började jag sy stjärnor i vackra jultyger med hjälp av Tri-Rec-linjaler. Då är det lätt att sy trianglar i fyrkanter (jag lägger ut bilder senare!). Men de blev liggande. Nu har jag tagit fram dem och fortsatt sy och till och med bestämt att det ska bli en bonad att hänga på väggen vid vår matplats.

Jag har ramat in alla stärnblocken med linne och det blev väldigt bra, måste jag säga. Det kändes som att allt det guldglittriga behövde balanseras, och då passade linne perfekt.

Nu ska jag bara försöka bestämma mig för hur jag ska quilta dessa linnekanter, men det är inte det lättaste. Guldtråd? Flerfärgad metalltråd? Röd tråd? Och vilken söm ska jag använda? Det finns så många val och möjliga kombinationer att jag blir helt förlamad.

Kanske kommer jag på nåt bra i morgon. Kanske inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *