En väska till min dotter

Jag har gått in i en väskperiod (igen). Nu ville jag testa att göra en väska med bilder, en väska som man stänger med blixtlås. Och Audrey Hepburn är ju alltid Audrey Hepburn:

Längst ned finns tre fickor sydda i fodret. Botten är en lös platta klädd med tyg.

Sen vill jag bara säga att det tog en ohemult lång tid att få till blixtlåset som jag ville. Jag är inte säker på att jag skulle kunna göra om det!

7 kommentarer till “En väska till min dotter”

  1. Fotona är printade på särskilt printerpapper – eftersom de sedan stryks fast på tyget måste man spegelvända bilderna först. Vet inte om det är det hållbaraste alternativet, men förmodligen det enklaste.

  2. Sick and tired of obtaining low numbers of useless traffic to your site? Well i want to let you know about a new underground tactic that produces me personally $900 each day on 100% AUTOPILOT. I really could be here all day and going into detail but why dont you simply check their website out? There is really a excellent video that explains everything. So if your serious about making simple cash this is the website for you. Auto Traffic Avalanche

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *