En bra dag!

• Titta vad jag fick med posten i dag! Hurra! Jo, för det vi quiltare lider mest brist på är ju tyg… (not!). Detta är en Kaffe Fassett fat quarter collection (15 tyger) från Spring 2008 och en charm pack (5 inch bitar) med 51 tyger (!) från hans Westminster collection. Vad jag ska sy av dem? Ingen aning!

• Ett av världens bästa ord måste vara förlåt. Man mår så mycket bättre efteråt!

• I går konstaterade vi att varmvattnet tagit slut i huset. Var det slutet på pannan? Skulle vi bli tvungna att lägga ut 40–45 000 på en tidig julklapp till hela familjen? Nej, tack och lov inte. I dag var en reparationskille här och mekade lite. Bara en säkring för högtryck (?) som hade fallerat. Puh! Plötsligt kändes inte elräkningen från Jämtkraft så farlig längre, trots att den var högre än väntat (de har bytt mätare och justerar nu tarifferna, typ).

• Skatorna kan inte låta bli att picka i sig jordnötterna som jag hängt ut till småfåglarna. Fast det är nog talgoxarna som käkar mest, ändå.

• I kväll börjar min kvällsvecka. 

• I morgon är det stor quiltträff! Jag tänkte mest ägna mig åt handsömnad och prat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *