Testmodell av Swoon-väska

Jag har börjat köpa mönster från Swoon i USA och är med i den mycket livliga Facebookgruppen. Jättefina väskor! Det här är min första, Glenda, som är en s k clutchmodell. Man kan ta av axelbandet om man hellre bara vill hålla den i handen eller ha den inklämd under armen.

Det här är bara ett första testexemplar med tyger som jag inte skulle använda om jag tänkte använda väskan, men den blev rätt söt ändå! Nästa gång ska använda ett stabilare mellanlägg.

Det här är första gången som jag syr en blixtlåsficka som hamnar mitt i väskan. Den funkar då också som en avdelare. Praktiskt!

Det väldigt ”söta” yttertyget balanseras av det lite oväntade fodret, tycker jag. Tamparna som håller fast hakarna ska egentligen sys i fodertyget, men det här är som sagt bara ett testex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *