Patrik 1,5

I lördags var jag och Märta på bio. Och trots att hon är 15 och jag 45 tycket vi lika mycket om den varma, roliga och rörande Patrik 1,5.  Jag var på förhand inställd på att jag skulle vara ganska ljummen till filmen, men den visade sig vara jättebra! Rekommenderas.

En kommentar till “Patrik 1,5”

  1. Åhå, då kanske Patrik hamnar på nån-gång-listan då… Vi såg Freaky Friday (med Jamie Lee Curtis och Lindsay Lohan) på tv i fredags. Det slår mig just att den kanske inte är lämplig för dig och M just nu, eller så är det just det den är… Jag satt med ett stort flin i nyllet och är helt övertygad om att lillasyster K skulle sitta bakom en kudde och stöna ”jag dör-jag dööör-jag dööör” om hon såg den.

    Men nu vill jag ju se en rapport från kursen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *