Det går framåt!

Så här långt har jag nu hunnit på min New wave quilt:

kaffetopp0

Nu ska det på två rader till, sedan skär man ytterkanterna så att de blir raka. I originalet finns ingen ram utanpå det, men jag funderar på att lägga till en. Vi får se…

2 kommentarer till “Det går framåt!”

  1. Väldigt läckert mönster måste jag säga, och Kaffe´s mönster och färger är alltid lika fina!

    Måste få passa på att fråga och tips ang. vad som är bäst att ha innuti ett lapptäcke? Har precis sytt ihop bitar till en översida men har inte bestämt riktigt hur jag ska lösa baksidan och insidan.

  2. Jag använder nästan alltid fleecebaksida nu, då blir den både vadd och baksida. Enkelt! De flesta quiltpoliser anser att man ska använda bomullsvadd och baksidestyg, men jag föredrar nog syntetvadd. Tycker den är enklare att hantera än bomull. Men kom ihåg: Gör det som DU tycker blir bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *