Det nya året

Det känns som jag skriver ungefär samma saker vartenda år vid den här tiden: Det nya året känns bra, jag ska gå ned i vikt och det är dags att börja träna igen efter jul- och nyårsuppehåll.

I år är inget undantag: Det KÄNNS bra med januari! I morgon är dagen 24 minuter längre sedan vintersolståndet, jag har bestämt mig för några nyårslöften som är lite annorlunda formulerade jämfört med tidigare år och i morgon ska jag styrketräna!

Känner mig sugen på att börja simma också. Inte för att jag längtar efter att visa upp mig i baddräkt, men att simma 1000 meter en gång i veckan är bra motion. Vi får väl se hur det blir.

Tre dagar utan kakor, bullar eller godis – jag känner mig sååå duktig. 😉 Fast lite skakad också. Jag verkar onekligen ha gått ned mig rejält i småätarträsket! Men från och med nu (förrgår) kan det bara bli bättre.

Känns som det börjar bli dags att göra en ny handväska, men jag har inga bra idéer och heller ingen riktig lust.

Sonen fyllde 15 år i går. Herregud! Känns helt otroligt. Vart tar tiden vägen? Till våren blir det moped.

Julen kändes mindre rolig och mer jobbig i år jämfört med de senaste åren. Ska bli skönt att städa bort den efter trettonhelgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *