Ditt & datt

• Sydde i går färdigt det ena av två kuddfodral som matchar jultäcket. Fodral nummer två ska bara sys ihop (tillsammans med blixtlås), sedan är det också klart. Jag hoppas kunna lägga ut bilder i morgon!

• Satte pepparkaksdegen i går kväll. Planen är att börja baka i morgon… Nytt för i år är att jag varit lite generösare med kryddorna än jag brukar. Kungens pepparkakor är milda i smaken och det är därför jag alltid älskat dem, men ska man äta med grönmögelost är det gott med lite mera sting.

• Känner mig noll inspirerad att handla julklappar. Vill inte ha några heller! Vill bara hoppa över. (Fast så blir det ju inte.)

• Surfar runt på tygaffärer efter fat quarter bundles med Amy Butler- och Anna Maria Horner-tyger. Varför? Jag har massor av tyger hemma som ligger och väntar på att bli tagna i bruk, bl a en massa Kaffe Fassett.

• På torsdag är det Nobeldagen samt 20 år sedan jag och Lars blev ihop! Helt otroligt vad tiden går…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *