November

Ååååh, vad denna november känns mörk och seg! Och då har det ändå bara gått tre dagar.

Jag känner mig trött, gammal, sliten och totalt utan energi. Det är väl nu man verkligen BORDE träna, men det vill jag minst av allt. Bara krypa upp i soffan och titta på film eller ligga i sängen och läsa.

I morgon är det dags för ett naprapatbesök igen. Min rygg i vanlig ordning.

Varför kan man inte göra som björnarna? Krypa i ide och inte komma fram förrän till våren.

4 kommentarer till “November”

  1. Håller med….Regn och rusk och knalllmörkt vid dagishämtning före 17! Vår kompis Lynn sa en gång att perioden nov-feb får man bara försöka ÖVERLEVA, genom att äta god mat, dricka vin och tända ljus. Låter trevligt och helt rätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *