Skit också!

Handla inte hos DigiSwe! Jag har fortfarande inte fått kameran jag beställde för snart en månad sedan. I går kom äntligen ett svar på mina jättemånga mejl:

”På grund av ett systemfel har vi problem med utskick av beställningar. Vi beklagar dröjsmålet och kan inte ge ett leveransdatum förrän problemet är löst. Återkom om du vill häva köpet, detta kan ske så länge det inte blivit skickat.”

Jag svarade att jag vill ha köpet hävt, men har naturligtvis inte fått svar. Det går heller inte att ringa till DigiSwee, de svarar aldrig. I dag hade telefonsvararen ett nytt meddelande: De svarar från och med nu bara via e-post, växeln (?) läggs ned.

Jag gissar att jag kan vara glad om jag någonsin ser de där pengarna igen!

3 kommentarer till “Skit också!”

  1. Förlora inte hoppet: Jag beställde en vattentät mp3-spelare från dem i vintras. Det tog otroligt lång tid att få den , och jag började också tro att jag hade blivit blåst, men till slut kom den! Du får nog dina pengar, men först efter LÅNG väntan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *