Bättre!

1) I måndags tog jag min vanliga långpromenad (i iPoden: Whitney Houstons nya skiva. Snacka om att ha tappat alla höjdtoner!).

2) I går styrketränade jag. Yihoo!

3) I går kom andra säsongen av Mad men med posten. Det är helt klart en av världens bästa tv-serier! Vansinnigt snygg, fantastisk handling och med en rejält tortured hero: Don Draper (Jon Hamill). SE DEN!

En kommentar till “Bättre!”

  1. Oj, är det så illa med Whitney,det är rent av sorgligt.
    Jätteduktig du är att städa. Håller absolut med dig om att det är trevligt att ha det snyggt när man väntar gäster. Själv ska jag ha sk. ”Kakbank” hos mig på måndag och då kommer det människor jag inte är närmare bekant med och nog vill jag att det ska se skapligt ut hos mig då.Hoppas festen blev jättetrevlig föresten. Kram från Susanne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *