Hur gör jag nu då?

Efter att ha skjutit upp och skjutit upp sydde jag i kväll på de två ramar som fattades på mitt stjärntäcke. Det blev så här:

Av detta kan man sluta sig till att det är för litet för att ha som överkast på vår dubbelsäng. Å andra sidan hade jag inte tänkt att det skulle bli det när jag började sy. Å tredje sidan kan man ju sy på ytterligare en ram så att det blir ett överkast. Å fjärde sidan – va’ himla jobbigt!

Lite närmare.

Närmast. Om jag nu har det här täcket i soffan i stället för på sängen… då är det ett himla stort täcke för soffan. Eller? Själva quiltandet kan bli en mardröm… Funderar på fleccebaksida så blir det åtminstone ett lager mindre som måste ligga still.

Sonen cyklade omkull väldigt oturligt igår. Fick ett stort sår på ena låret som blödde kraftigt och krävde besök på akuten. Två stygn! Och ett par kryckor. Om ett par dagar lär det mesta vara som vanligt igen, men stygnen ska sitta två veckor.

3 kommentarer till “Hur gör jag nu då?”

  1. Jag skulle nog skärna ner den rödblommiga bården lite och sätta dit en till. Det är som du säger, för stor för soffan och för liten för sängen.
    Och kvilta kan man ju göra hos Åsa på Österby (själv!) på hennes longarm. Man kan övernatta också.. 🙂
    http://www.osterbyquilt.se

    Jättesnyggt täcke i alla fall!

  2. Du kan ha ett ”dust-ruffle”. Oj vad svårt att hitta igen”mina block”. Stjärnorna var verkligen kul att sy och jag har sytt ett täcke till Anna D med dina stjärnor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *