Hur gör jag nu då?

Efter att ha skjutit upp och skjutit upp sydde jag i kväll på de två ramar som fattades på mitt stjärntäcke. Det blev så här:

Av detta kan man sluta sig till att det är för litet för att ha som överkast på vår dubbelsäng. Å andra sidan hade jag inte tänkt att det skulle bli det när jag började sy. Å tredje sidan kan man ju sy på ytterligare en ram så att det blir ett överkast. Å fjärde sidan – va’ himla jobbigt!

Lite närmare.

Närmast. Om jag nu har det här täcket i soffan i stället för på sängen… då är det ett himla stort täcke för soffan. Eller? Själva quiltandet kan bli en mardröm… Funderar på fleccebaksida så blir det åtminstone ett lager mindre som måste ligga still.

Sonen cyklade omkull väldigt oturligt igår. Fick ett stort sår på ena låret som blödde kraftigt och krävde besök på akuten. Två stygn! Och ett par kryckor. Om ett par dagar lär det mesta vara som vanligt igen, men stygnen ska sitta två veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *