Äntligen!

Tänk ändå att man kan må så dåligt bara för att man lägger om kosten!

I går tog jag ut en kompdag för att jag helt enkelt inte orkade jobba. När jag la mig i måndags kunde jag inte somna på grund av hjärtklappningen, och sen sov jag jättedåligt. Det har känts jättejätteotäckt –  hjärtklappning ger både ångest och panik.

Men, har man hållit på i tre veckor (med LCHF) tar det kanske längre tid för kroppen att normalisera sig än ett par dagar (bröt i lördags). Pratade ändå med företagshälsovården och i dag togs blodtryck (115/65) och puls (90). Allt var som det skulle! Känner mig redan bättre, låg i går kväll och djupandades och hade mindre hjärtklappning.

Konstigt att talas så tyst om det här bland alla LCHF-frälsta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *